Mensen verder brengen... Voortslepende conflicten kosten energie en wanneer er ook kinderen in de situatie zijn betrokken, zijn de gevolgen niet altijd te overzien. Komen tot een duurzame oplossing, vanuit een respectvolle benadering, zodat een ieder verder kan, dat is wat mij drijft.
Marian Stoker

Marian Stoker heeft jarenlange ervaring in de jeugdzorg als gezinsondersteuner, trainer, coach, werkbegeleider en leidinggevende.

Zij is in verschillende werksoorten actief geweest, zowel binnen de vrijwillige hulpverlening als binnen de gedwongen hulpverlening, alsook binnen de (jeugd)psychiatrie. Zij heeft een ruime ervaring in het voeren van klacht- en bemiddelingsgesprekken. Als mediator is zij goed thuis in  Family Mediation en relationele conflicten.

Vanaf 2010 heeft zij haar eigen bedrijf.

Conflicten in de relationele sfeer zijn haar specialiteit. Door haar achtergrond heeft zij veel te maken gehad met jeugdrecht en is zij goed thuis in gezagskwesties en omgangsregelingen, het opstellen van ouderschapsplannen en de zorgverdeling. Ook kan zij goed overweg met grotere gezelschappen/groepen. Daarnaast bemiddelt zij ook in andere relationele zaken. Als coach begeleidt zij ook individuele trajecten.

Als mediator vindt zij het belangrijk dat mensen in staat worden gesteld om hun eigen zaken op te lossen, in hun eigen tempo en op een manier die bij hen past.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een vergoeding voor mediation via de Rechtsbijstand, kijk dan op de site voor de Raad voor Rechtsbijstand. www.rvr.org.